Persu


Wij geloven dat de toekomst van design duurzaam, functioneel en stijlvol is, op een tijdloze manier. Op het gebied van duurzaamheid nemen we dan ook onze verantwoordelijkheid in alle processen. Dat varieert van de keuze van leveranciers en materialen tot fabrikanten en de inname van ‘afgedragen’ kleding.

De totale productie van onze custom collectie vindt plaats binnen Europa. Meer dan 30% zelfs in Amsterdam. Dit minimaliseert onze ecologische voetafdruk en bevordert het behoud van vakmanschap in de kledingindustrie.

Persu kleedt jouw personeel in het evenbeeld van jouw label, of je nu kiest voor een custom kledinglijn of kleding uit onze uitgebreide bestaande collectie. We creëren een complete look voor het merk die zowel functioneel als uniek is.

Contactinformatie
info@persu.nl
https://persu.nl/


Neem contact op met Persu

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!