Persoonality Payrolling


Dit is Persoonality

Wij zijn er voor u. De ondernemer. We zijn er voor alle ondernemers die weer willen ondernemen. De arbeidsmarkt wordt dynamischer, sneller en flexibeler. Dat biedt natuurlijk kansen, maar tegelijkertijd wordt er steeds meer van u gevraagd. Naast de normale contract- en salarisadministratie wordt u geconfronteerd met een woud aan wetten en regels, die ook nog eens vaak veranderen. Arbo-regels, verzuimmanagement, re-integratievraagstukken en ga zo maar door. En dan zijn er natuurlijk nog de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid of ontslagprocedures. U bent ineens HR manager of P&O consultant geworden. En dat is nu precies wat u niet wilt zijn.

Samen de beste werkgever

Persoonality wil ondernemen weer makkelijker maken. Dat doen we door samen met u het werkgeverschap te delen. Wij nemen de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s van uw personeel over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan u over. Zo bundelen we onze krachten en doen we waar we goed in zijn. Samen zijn we de beste werkgever. Wij staan met hele team van adviseurs, relatiebeheerders, juridische en verzuimspecialisten voor u klaar vanaf het moment dat u payroll leert kennen totdat u weer tijd heeft om te ondernemen. Samen slaan we de weg richting het ondernemen, samen zijn wij de beste werkgever. Samen werkgever worden, dat doe je natuurlijk niet zomaar. En zéker niet met iedereen. Daarom is het goed om te weten dat Persoonality een betrouwbare partner is. Eén van de grootste payrollorganisaties van Nederland. Een solide organisatie met jarenlange ervaring en meervoudig gecertificeerd.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Persoonality Payrolling

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!