Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Perida Projectinrichting

Perida Projectinrichting- en stoffering verzorgt ruim 100 jaar de beste kwaliteit meubels voor uw restaurant of hotel. Gevestigd in Haarlem ontwerpen en maken wij projectinrichting van de hoogste kwaliteit. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alle producten en materialen zijn geproduceerd in Nederland.


Perida levert super luxe projectinrichting en projectstoffering voor Lobby, lounge, living of dining. Banken, fauteuils, stoelen, plafondpanelen, wandpanelen en consol-ombouw. In overleg met architect of opdrachtgever. Van enkel stuks tot serieproductie volgens tekening tot op de mm. nauwkeurig. Maximale kwaliteit binnen elk budget. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. ABN-AMRO- KLM, Krasnapolsky, Politie Amsterdam, gemeente Maastricht, Muziektheater Amsterdam, Rabobank, Schiphol facilitaire diensten, Sony Nederland en het nationaal ballet. In de luxe jachtbouw werken wij voor Royal van Lent, Royal de Vries en Royal Huisman.


Neem contact op met Perida Projectinrichting

Berichten van Perida Projectinrichting

Ervaringen van anderen 2 ervaringen

Totaal indruk:
8/10

  Door: Florentine Rijkmans van RAI Amsterdam in Amsterdam

  Een fijne partij om mee te werken en zeer service gericht!

  8/10
   Door: Demi Ridder

   Hoi Florentine, bedankt voor je reactie.

   /10

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht