Pergomax


Pergomax Outdoor Systems

Pergomax Outdoor Systems is een exclusieve product lijn van kwalitatief hoogwaardige terras overkappingen die deel uitmaakt van de Rainbow-Collection. RainbowSol BV in Leerdam is al meer dan 35 jaar als toonaangevend fabrikant actief op de markt van buitenzonwering en dit in de breedste zin van het woord. In de loop der jaren is er een breed spectrum aan buiten zonwerings-producten ontwikkeld die zijn opgenomen het assortiment van de Rainbow-Collection. En begin 2016 is daar nu ook de exclusieve lijn van Pergomax Outdoor Systems terras overkappingen aan toegevoegd. De producten uit de Rainbow-Collection worden verkocht via een zorgvuldig geselecteerd, uitgebreid dealer netwerk verdeeld over heel Nederland. In de showroom van de betreffende Rainbow dealers kunnen de producten worden ervaren en ontvangt u vakkundig advies en begeleiding bij uw aankoop van de betreffende producten. Door een uitgekiend systeem van fabriceren is RainbowSol in staat en daarmee alom bekend, om met korte levertijden een goed product tegen een aantrekkelijk prijsniveau te leveren.

Contactinformatie

https://www.pergomax.nl/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!