Perfecta


Een cafetaria of patatzaak beginnen?

Onze verkoopadviseurs zetten een omzetprognose met gemak om in een oplossing in capaciteit. Wat heeft u te besteden en hoeveel vierkante meters zijn er beschikbaar? Onze verkoopadviseurs houden er tot in het kleinste detail rekening mee, er wordt niets aan het toeval over gelaten. Zo kunt u met een gerust hart uw cafetaria of patatzaak beginnen. Daarom mogen we met trots zeggen dat onze klanten tevreden zijn.

Perfecta frituuroven voor een perfect bakresultaat

Perfecta is opgericht in 1942 en is daarmee Europa’s oudste merk frituurovens. Door de jaren heen is de frituuroven van Perfecta uiteraard veranderd. De professionele bakovens zijn mooier, krachtiger en energiezuiniger geworden. Daarnaast is hij makkelijk schoon te maken en kunt u de oven volledig naar eigen idee inrichten.

Maar sommige dingen veranderen nooit

Een frituuroven van Perfecta is duurzaam, de bakovens gaan zeer lang mee, bakt met gemak enorme hoeveelheden en verbruikt weinig gas, olie of vet. Kortom, Perfecta is méér dan een gewone frituuroven, het is dé frituuroven voor een perfect knapperig eindresultaat en dat proeft u. Veel van het productieproces is authentieke staalbewerking, een echt ambacht. Daarnaast maken we gebruik van robots om efficiënter te kunnen werken. We gebruiken lasrobots die tot wel 590 stalen ribben aanbrengen op de buitenkant van een Perfecta ketel. De ketel wordt daardoor een soort accu waarin warmte wordt opgeslagen. Dit warmt de olie of het vet geleidelijk op, iets dat de duurzaamheid van de ketel ten goede komt.

Perfect bakken met een Perfecta frituuroven

Wij willen maken wat goed is voor uw winstgevendheid. Een betrouwbare, duurzame, stijlvolle en vooral snelle frituuroplossing die aan al uw wensen voldoet. Samen met onze verkoopadviseurs stelt u de frituuroven samen die precies bij u en uw bedrijfsvoering past. Zij hebben jaren ervaring die zij graag met u delen om gezamenlijk tot de beste frituuroplossing te komen.

 


Neem contact op met Perfecta

Berichten van PerfectaNog geen berichten gepost door Perfecta

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht