Perfect Sky B.V.


Perfect Sky is een flexibel overkappingsysteem dat bezoekers van evenementen en festivals beschermt tegen zowel regen als felle zon. Dankzij Perfect Sky bent u een stuk minder afhankelijk van het weer en haalt u meer rendement uit uw evenement. Heeft u een mooie buitenlocatie gevonden voor uw evenement, dan wilt u het zicht daarop uiteraard zo natuurlijk mogelijk behouden. Dit kan perfect met een Perfect Sky. Daarnaast bent u ook niet afhankelijk van droog weer voor het slagen van uw evenement.

Perfect Sky draagt zeker bij aan de upgrade van het festivalterrein, want een overkapping van Perfect Sky ziet er altijd strak en verzorgd uit. Bedrijven als Puma, Porsche en Chanel hebben de voordelen van Perfect Sky al ontdekt.

Een overkapping van Perfect Sky is er in verschillende formaten en is op nagenoeg elk terrein te plaatsen. Het opbouwen en afbreken gaat erg snel. In open veld kan bijvoorbeeld de Perfect Sky 21 meter met middenmast in 6 uur worden opgebouwd en is na afloop binnen 4,5 uur naar een ander evenement.

De overkapping is niet alleen een uitkomst voor bijvoorbeeld productpresentaties, bedrijfspresentaties, (stads)feesten, sportevenementen, concerten en modeshows in de buitenlucht, de Perfect Sky geeft ook zeker meerwaarde aan uw presentatie tijdens indoor-evenementen. Het is bovendien mogelijk uw eigen logo op het scherm te printen.

Perfect Sky is open over kosten

Wij steken veel energie in het vinden van een goede balans tussen opbrengst en kosten. Wij streven naar een maximale gebruikswaarde van de Perfect Sky en meer rendement tegen een minimale prijs.
Dankzij de relatief korte op- en afbouwtijd heeft Perfect Sky een grote effectieve gebruikstijd.

Dit heeft verschillende voordelen:

kort gebruik bouwkraan en heftruck
lagere huurkosten Perfect Sky
effectiever gebruik van faciliteiten

Perfect geregeld

Perfect Sky regelt ook, indien gewenst, contacten met verschillende instanties en koppelt geregeld terug met uw projectmanager. U krijgt van ons ook kopieën van alle schriftelijke informatie die wordt uitgewisseld tussen de verschillende partijen, zodat u altijd weet wat er met wie is afgesproken.
Perfecte kwaliteit
Perfect Sky is ISO 9001:2008 gecertificeerd en staat onder controle van de Duitse onafhankelijke keuringsinstantie TÜV. Tijdens de opbouw is er een gecertificeerd bouwboek aanwezig. De Perfect Sky overkappingen zijn de enige in hun soort waarvoor een volledig en goed gedocumenteerd TÜV bouwboek beschikbaar is. Dit bouwboek wordt door de TÜV gecontroleerd en zij geeft hiervoor iedere 2 jaar een certificaat af, waarmee wordt bevestigd dat er aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen wordt voldaan die in de normen gesteld zijn. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilig en kwalitatief hoogstaand product, waaraan de vergunningverlenende instantie(s) zonder problemen hun medewerking kunnen verlenen.

Het leveren van kwaliteit en het procesmatig werken is binnen Perfect Sky al jarenlang een begrip. Wij produceren met grootste zorg zelf onze overkappingen en houden het patent voor vorm, beeld, stof ed.
In nauwe samenspraak met alle partners bewaken wij de veiligheid en kwaliteit van ons produkt

Contactinformatie
info@perfectsky.nl
https://www.perfectsky.nl


Neem contact op met Perfect Sky B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!