Pedak Meettechniek B.V.


Specialist in meettechniek en ons doel is om jou te voorzien van de juiste inzichten. Inzichten, gebaseerd op jarenlange kennis, ervaring en feiten. Want alleen door goed te meten, zul je het echt zeker weten!

Een goede meter leveren is één, maar echt gelukkig worden we van het juiste advies voor die prangende vraag. Of dat nu voor de installateur van een ziekenhuis is die de luchtkwaliteit op orde wil hebben, een plantkundige die ervoor wil zorgen dat zijn slateelt optimaal blijft, een onderzoeker die de waterkwaliteit in sloten en beken gezond wil houden of voor de kwaliteitsmanager die de koekjes niet te zwart van de band wil laten rollen… Dat maakt niet uit.

We bieden sensoren, displays, dataloggers, monitoringssystemen, Aw-meters en handmeters voor een breed scala aan sectoren en toepassingen. Daarbij hebben we een onderhouds- en kalibratieservice zodat je langdurig profijt hebt van onze producten.

Contactinformatie
info@pedak.nl
https://www.pedak.nl/nl/


Neem contact op met Pedak Meettechniek B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!