Pedak Meettechniek B.V.


Specialist in meettechniek en ons doel is om jou te voorzien van de juiste inzichten. Inzichten, gebaseerd op jarenlange kennis, ervaring en feiten. Want alleen door goed te meten, zul je het echt zeker weten!

Een goede meter leveren is één, maar echt gelukkig worden we van het juiste advies voor die prangende vraag. Of dat nu voor de installateur van een ziekenhuis is die de luchtkwaliteit op orde wil hebben, een plantkundige die ervoor wil zorgen dat zijn slateelt optimaal blijft, een onderzoeker die de waterkwaliteit in sloten en beken gezond wil houden of voor de kwaliteitsmanager die de koekjes niet te zwart van de band wil laten rollen… Dat maakt niet uit.

We bieden sensoren, displays, dataloggers, monitoringssystemen, Aw-meters en handmeters voor een breed scala aan sectoren en toepassingen. Daarbij hebben we een onderhouds- en kalibratieservice zodat je langdurig profijt hebt van onze producten.


Neem contact op met Pedak Meettechniek B.V.

Berichten van Pedak Meettechniek B.V.Nog geen berichten gepost door Pedak Meettechniek B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht