PB Sound B.V. / BPM Nederland


PB Sound verzorgt al sinds 1988 de juiste muziek voor Horeca en Retail. Graag willen wij ook U van dienst zijn met de juiste muziek en of videobeelden voor uw Horecagelegenheid of winkel. Gedreven en ervaren zijn de kernwoorden van ons bedrijf, met passie en een luisterend oor proberen we de wensen van onze klanten om te zetten in werkbare oplossingen. We komen graag bij u langs om onze producten te demonstreren en het in de praktijk uit te laten testen. Onze systemen zijn ook te bekijken en uit te proberen op de horecabeurzen in Nederland, België en Duitsland. Wij komen onder meer naar de horecabeurzen in Amsterdam, Assen, Bredene, Gent, Goes, Gorinchem, Hamburg, Hardenberg, Rostock, Rotterdam, Rosmalen en Maastricht.

Muziek voor Horeca en Retail

PB Sound verzorgt al meer dan 25 Jaar muziek voor Horeca en Retail.Graag willen wij ook U van dienst zijn met de juiste muziek en of videobeelden voor uw Horecagelegenheid of winkel. Gedreven en ervaren zijn de kernwoorden van ons bedrijf, met passie en een luisterend oor proberen we de wensen van onze klanten om te zetten in werkbare oplossingen. We komen graag bij u langs om onze producten te demonstreren en het in de praktijk uit te laten testen.

Contactinformatie

Hoofdveld 8
4266 EC Eethen
Nederland

+31416355010
info@pbsound.nl
http://www.pb-sound.nl/


Neem contact op met PB Sound B.V. / BPM Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!