Horecava schuift door naar het voorjaar

PB Sound B.V. / BPM Nederland


PB Sound verzorgt al sinds 1988 de juiste muziek voor Horeca en Retail. Graag willen wij ook U van dienst zijn met de juiste muziek en of videobeelden voor uw Horecagelegenheid of winkel. Gedreven en ervaren zijn de kernwoorden van ons bedrijf, met passie en een luisterend oor proberen we de wensen van onze klanten om te zetten in werkbare oplossingen. We komen graag bij u langs om onze producten te demonstreren en het in de praktijk uit te laten testen. Onze systemen zijn ook te bekijken en uit te proberen op de horecabeurzen in Nederland, België en Duitsland. Wij komen onder meer naar de horecabeurzen in Amsterdam, Assen, Bredene, Gent, Goes, Gorinchem, Hamburg, Hardenberg, Rostock, Rotterdam, Rosmalen en Maastricht.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met PB Sound B.V. / BPM Nederland

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!