Horecava schuift door naar het voorjaar

Payconiq Holding B.V.


Stap in de wereld van mobiel betalen

Payconiq werkt met vrijwel alle kassasystemen en integrators. Geen extra systemen voor jou, wel het gemak van mobiel betalen voor jouw klanten. En tegen een scherp tarief!

Groot, klein, in winkels en online voor elke onderneming

Jouw klanten doen alles met hun telefoon: prijzen opzoeken, routes naar de winkel opvragen, artikelen vergelijken. Maar betalen met een telefoon klinkt nog als toekomstmuziek. Net zoals toen enkele jaren geleden contactloos betalen werd geïntroduceerd. De toekomst is sneller realiteit dan je denkt. Dankzij Payconiq kun je jouw klanten nu het gemak van mobiel betalen laten ervaren. Overal: in de winkel, de webshop en in je app.

Eenvoudige integratie in je winkel, webshop of app

  • Winkel: Payconiq is rechtstreeks te integreren in je kassasysteem of pinterminal. Je laat in jouw winkel een QR-code zien op een sticker bij de kassa, customer facing kassascherm of pinterminal. Je klant scant de QR-code dan met de app op zijn telefoon. Even bevestigen en betaald! Heb je geen kassa? Dan is Payconiq Go iets voor jouw onderneming.
  • Webshop: Payconiq werkt samen met payment service providers voor online en app2app-betalingen. Ook zonder payment service provider kun je Payconiq integreren in je webshop. Voor het afronden van een online bestelling verschijnt een unieke QR-code op het scherm. Je klant scant die met de Payconiq-app en rekent zo af zonder jouw pagina te hoeven verlaten. Op mobiel werkt het net zoals de app2app koppeling.
  • App2App: In-app betalingen verwerk je via een directe integratie van Payconiq in je app. Je klant kiest Payconiq als betaalmethode, bevestigt met een vingerafdruk of persoonlijke code en de bestelling is afgerond! Dankzij de directe koppeling kan jouw klant meteen met Payconiq zijn aankoop afrekenen.

Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Payconiq Holding B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!