Pavino B.V.


Italiaans feestje

Een Italiaanse afkomst verloochent zich niet. De ijsspecialiteiten en patisserie van Pavan onderscheiden zich dan ook door respect voor traditie, pure smaken, natuurlijke grondstoffen en de passie om van elk product een klein (Italiaans) feestje te maken…

Hygiëne

De ijsspecialiteiten en patisserie van Pavan worden met de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit bereid, bewaard en bij u bezorgd. Zowel in eigen huis als bij onze toeleveranciers wordt de voedselveiligheid strikt bewaakt volgens het HACCP-systeem.

Uw eigen chef patissier

Wat is er gemakkelijker dan al het werk van de chef patissier uit te besteden aan één vertrouwd adres? Daarom levert Pavan ook een uitgebreid assortiment gebak; van petitfours en cannoli tot traditionele taarten uit diverse landen. Uiteraard van gerenommeerde patissiers uit binnen- en buitenland. En geselecteerd op dezelfde pure kwaliteit als onze ijsspecialiteiten.

Contactinformatie
info@pavan.nl
https://www.pavan.nl/


Neem contact op met Pavino B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!