Pauwels Sauces


Pauwels Sauzen is, met een productie (in België) van honderd miljoen kilogram per jaar, één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa. Het succes van Pauwels is gegroeid uit de dynamische aanpak, verschillende overnames en de handelsgeest van enkele ondernemende families.

Pauwels sauzen is een sterke speler in sauzen met private label voor de retail, haar Pauwels merk in de horeca, productie van A-merken voor multinationals (co-packing) en productie van sauzen voor export en de voedingsindustrie. Zo verspreiden de sauzen van Pauwels zich over de hele wereld in allerlei smaken en verpakkingen. Pauwels is sterk in kwaliteit, efficiënt en biedt uitstekende service. Het bedrijf blijft investeren in haar personeel en machines en biedt haar cliënteel de gewenste toegevoegde waarde. Pauwels heeft twee fabrieken (Oelegem en Herent) met zeer gespecialiseerde R&D afdelingen en kantoren in Londen en Parijs. Pauwels biedt een zeer grote range van verpakkingen en wanneer de klant een eigen verpakking wenst, behoort dit tot de mogelijkheden afhankelijk van het type verpakking en volume.

Contactinformatie
info@pauwels-sauces.com
https://www.pauwels-sauces.com/


Neem contact op met Pauwels Sauces

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!