Patisserie Unique New Business B.V.


Een uniek concept van samenwerkende banket&broodbakkerijen.

Patisserie Unique is in 2003 gestart met twee banketbakkerijen en is inmiddels uitgegroeid tot een alliantie van 40 kleine
en middelgrote productiebedrijven. Deze bedrijven zijn onderscheidend in assortiment, kwaliteit en vooral vakmanschap.

Patisserie Unique is een organisatie ten behoeve van de aangesloten productiebedrijven en zorgen wij voor productontwikkeling, verpakking, voedselveiligheid, logistiek, financiën, marketing en verkoopzaken.

Patisserie Unique levert zijn specialiteiten in Nederland en België aan de Horeca & Foodservice, collega bakkerijen en Zorginstellingen.

Dagelijks worden onze producten diepgevroren afgeleverd.
Bestellingen vinden plaats via deze webwinkel en kunt u dagelijks 24/7 bestellen, net wanneer het u uitkomt.

Patisserie Unique doet alleen zaken met bedrijven en levert niet aan particulieren.

Puur Natuur
Voor alle gebak- en broodproducten geldt dat het gebruik van hulpstoffen in de vorm van E-nummers zoveel mogelijk wordt beperkt.
Wanneer we hulpstoffen gebruiken zijn deze goedgekeurd door de Europese Unie en worden als volledig voedselveilig beschouwd.

Beste kwaliteit grondstoffen

Ons gebak en brood wordt vervaardigd met de beste kwaliteit grondstoffen. Als voorbeeld gebruiken wij onder andere grasboter, dat wil zeggen roomboter gemaakt met melk van koeien die buiten grazen.
Dit is de allerhoogste kwaliteit roomboter en natuurlijk het meest diervriendelijk geproduceerd.
Onze bakkerijen gebruiken scharreleieren in onze gebakproducten. Daarnaast is het gebruik van chocolade van Valhrohna en Callebaut favoriet.


Neem contact op met Patisserie Unique New Business B.V.

Berichten van Patisserie Unique New Business B.V.Nog geen berichten gepost door Patisserie Unique New Business B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht