Palms and More


Waar staan wij voor

Palms and More is uw unieke partner als het gaat om de verhuur en verkoop van exclusieve bomen voor uw bedrijf, event of in uw eigen tuin. Unieke exemplaren, echte blikvangers, een exclusieve groene beleving; dát is waar het bij ons om gaat. Huur uw bomen uw gewenste periode, of het hele jaar door met gebruikmaking van ons wisselabonnement, inclusief onze traditionele kerstaankleding, of koop met eventueel een overwinterabonnement. Palms and More is in 2010 de uitdaging aangegaan om de Mediterrane sfeer in Nederland te realiseren. Met bijzondere bomen, met veel verworven praktische kennis van zaken. Dankzij deze jarenlange ervaring zijn wij “specialist van de exclusieve uitstraling” geworden met een uniek concept. Niet alleen door ónze vorm van verhuur en verkoop van palm- olijjf- of citrus bomen maar vooral door ons maatwerk en continu vernieuwen.

Ons hart gaat ook dit voorjaar weer sneller kloppen van ons uitgebreide assortiment met als topper onze familietafel met uw boom in het midden! Het is onze passie om de groene beleving van uw zaak, event, winkelstraat of eigen tuin naar het hoogste niveau te brengen en uw verwachtingen te overtreffen. Ons team wordt gedreven door topkwaliteit, een goede service en neemt graag uw zorgen uit handen.

Contactinformatie

https://www.palmsandmore.nl/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!