Pabst & Pabst B.V.


DE ARCHITECT VAN DE GEDEKTE TAFEL

Pabst en Pabst geniet in de vaderlandse gastronomie en hotellerie inmiddels al weer twintig jaar een uitstekende reputatie als exclusief importeur en leverancier van kwalitatief hoogwaardig porselein, bestek, drinkglazen en buffetmateriaal. Het familiebedrijf, met vader Wilmar en zoon Erik zijn de tweede en derde generatie actief in het metier, werkt uitsluitend samen hoogwaardige en internationaal opererende Duitse fabrikanten als WMF Hotel, Tafelstern Professional Porcelain, Bauscher Weiden Hotelporselein en Frilich.

Als verlengstuk van deze gerenommeerde fabrikanten heeft Pabst en Pabst in de loop der jaren een klinkende naam opgebouwd als ‘de architect van de gedekte tafel’.
Een ongebreidelde productkennis, een scherp oog voor kwaliteit én het vermogen om een gedekte tafel optimaal te laten combineren met de binnenhuisarchitectuur van horeca- en andere bedrijven, heeft in de loop der jaren geleid tot een trouwe en nog immer groeiende kring van tevreden opdrachtgevers. Daartoe behoren onder andere hotels, restaurants, eetcafés, cateringbedrijven, theaters, cruiseschepen en crematoria.

Door prachtige bestekken, opzienbarend porselein en fraaie drinkglazen van de verschillende merken te combineren, ontstaat er uiteindelijk een verrassende eenheid op tafel.

 

Contactinformatie
info@pabstenpabst.nl
https://www.architectenvandegedektetafel.nl/


Neem contact op met Pabst & Pabst B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!