Horecava schuift door naar het voorjaar

Paardekooper Packnowledgy


Paardekooper Group is een van de grootste onafhankelijke bedrijven in verpakkingen en bedrijfsbenodigdheden in de Benelux. Binnen onze groep zijn diverse gerenommeerde verpakkingsbedrijven en merken actief, elk met hun eigen specialisme. Onze klanten kunnen daarom rekenen op marktconforme prijzen, hoge leverbetrouwbaarheid, ruime keuze en een hoge mate van kwaliteit, kennis, creativiteit en service.

Van oudsher zijn we een familiebedrijf; we koesteren dan ook belangrijke ‘familiewaarden’. Zo gaan we enthousiast, onderscheidend en daadkrachtig te werk en houden we van eerlijk zakendoen en ondernemen met lef en inzet. Innovatie en een lagere milieu-impact zijn eveneens speerpunten, net als professionaliteit: wat we doen, doen we goed.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Paardekooper Packnowledgy

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Joop Meerbeek van Naber in Brabant

    Fantastische partner en leverancier

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!