Oysterize


Wat is het?

Oysterize is een nieuw en innovatief product dat gebruikt wordt om tere voedselproducten vacuüm te bewaren. De Oysterize bestaat uit twee identieke schaaldelen die een volledig vacuüm kunnen weerstaan en biedt de mogelijkheid producten vacuüm te bewaren die bij gebruik van een traditionele vacuümzak worden samengedrukt. Het gecreëerde vacuüm remt bacteriële groei, waardoor producten langer goed blijven. Een gebruiker met een vacumeermachine heeft genoeg aan de twee schaaldelen en een vacumeerzak. Daarmee is Oysterize een laagdrempelige aanvulling voor de professionele en betere hobbykok keuken.

Wat doet het?​

Tere voedselproducten, zoals zachte vruchten, klein gevolgelte en luchtige baksels, kunnen bewaard blijven zonder dat deze samengedrukt worden. Producten die snel oxyderen, zoals dubbelgedopte boontjes, gesneden avocado’s of plakjes salami, zullen in de Oysterize zonder verdere hulpmiddelen vers blijven. De Oysterize is ook zeer geschikt voor het marineren, pekelen of infuseren van vlees, groente en fruit: het vacuüm versnelt deze processen aanzienlijk.

Hoe werkt het?

Etenswaren worden in één van de twee schaaldelen geplaatst, waarna het andere schaaldeel erboven op wordt gezet. Daarna wordt de Oysterize in een standaard vacuümzak (40×25 cm) geschoven, waarna met een vacumeermachine een vrijwel volledig vacuüm gecreëerd wordt (99,8% of meer bij een professionele machine).

Contactinformatie
keepitfresh@oysterize.com
https://www.oysterize.com/


Neem contact op met Oysterize

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!