Oud Reuchlin & Boelen


Inspiring wines that work for you.

Oud Reuchlin & Boelen is één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Alle belangrijke wijngebieden wereldwijd zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Onze klanten, de retail-, food en horecabranche, zijn hiermee verzekerd van een uitgelezen aanbod van topmerken uit zowel de oude als nieuwe wereld. Als partner voor zowel de wijnmerken in het assortiment als de wijnhandel en horeca biedt Oud Reuchlin & Boelen alle ondersteuning en kennis die nodig is voor een succesvolle marktbewerking.

Onze visie.

Wij geloven dat de toekomst van wijnconsumptie ligt in authenticiteit, kwaliteit, storytelling en ‘responsible behavior’. Met moderne middelen, innovatieve concepten, creatieve marketing en sterke wijnmerken ondersteunen en inspireren wij onze gewaardeerde partners binnen de Nederlandse horeca en vakhandel. Zo creëren wij toegevoegde waarde en maken wij het verschil, voor onze klanten en de consument van morgen. We streven naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid en hebben focus op uitmuntende service. Ondersteund door een professionele binnendienst en gepassioneerde en deskundige rayon managers in het veld, zijn onze klanten altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en winstgevend advies.

Onze missie.

Oud Reuchlin & Boelen handelt in de beste wijnen samen met de beste service. Zie ons als een gids die inspireert en innoveert om waarde te creëren voor onze klanten in de horeca en vakhandel.

Contactinformatie
info@orbwijn.nl
https://www.orbwijn.nl/


Neem contact op met Oud Reuchlin & Boelen

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!