Orangejus Express


Orangejus express is al meer dan 13 jaren aanspreekpunt en importeur in Nederland voor AAT Oranfresh Professionele citruspersen machines. Van de meest compacte tafel modellen voor Horeca tot aan de vending automaten voor de zakelijke markt, een breed scala aan professionele sinaasappelpers machines om te genieten van verse sinaasappelsap, iedere dag opnieuw. Door de compacte afmetingen van onze professionele Sinaasappelpers machines zijn ze ook geschikt voor kleine HORECA locaties met beperkt ruimte.

Als Nederlandse importeur van Oranfresh uit Italië, zijn wij trots dat de Sinaasappelpers machines zijn bekroond met het meest geavanceerde perssysteem verkrijgbaar. Hierdoor schenkt de automaat de beste verse sinaasappelsap zonder schilolie en zonder chemische producten. Bovendien zijn onze Sinaasappelpers machines eenvoudig te reinigen en ontworpen op een gebruiksvriendelijke manier. Als enige HORECA bedrijf in Nederland beschikken we over een technische dienst gespecialiseerd in Oranfresh automaten

 


Neem contact op met Orangejus Express

Berichten van Orangejus ExpressNog geen berichten gepost door Orangejus Express

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht