Onoff Spices! BV


Thais eten is voor Onno Stienen liefde op het eerste gezicht. Onno, oprichter en eigenaar van ONOFF SPICES, dat biologische producten van Thailand naar Nederland en andere Europese landen exporteert, had hele andere plannen. Hij wilde als jongen alles van computers weten en gaat naar de HTS om daar de basis voor te leggen. Een bijbaantje in een eetcafe wakkert zijn interesse voor eten aan; hij haalt een kookcertificaat en krijgt de smaak dan echt te pakken.

Op een particuliere kookopleiding in Thailand leert Onno van een Thaise chef de kneepjes van het vak. Terug in Nederland werkt hij als ICT-er en toont hij liefhebbers hoe Thais eten moet smaken, maar omdat hij merkt dat het niet gemakkelijk is om in Nederland aan echte Thaise producten te komen, is ONOFF SPICES voor hem de logische volgende stap.

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta’s en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur. En sociaal, met aandacht voor de werkomstandigheden en inkomsten van de boeren in Isaan, het noordoosten van Thailand, die voor ONOFF SPICES onder meer pepers, limoenblad, knoflook en koriander verbouwen.

Die landbouwproducten bevatten geen kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen. ONOFF SPICES doet geen concessies aan de smaak, die is echt Thais. En echt lekker. Alle soepen, curry’s en woksauzen zijn zo samengesteld dat iedereen er thuis in een handomdraai een Thais gerecht mee kan maken.

Contactinformatie
info@onoffspices.nl
https://onoffspices.com/


Neem contact op met Onoff Spices! BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!