Onlycannoli


Nostra di Storia

De cannoleria van Only Cannoli is opgericht in 2016. In onze cannoleria maken wij wekelijks verse cannoli in verschillende smaken. De hoogwaardige ingrediënten die wij verwerken komen rechtstreeks uit Italië. Het ambacht de passie en traditie komen bij elkaar in onze premium cannoli. Met oog voor traditie en respect voor het product is onze cannoli inmiddels een begrip. De knapperige verse wafel in een jasje van chocolade. Gevuld met onze heerlijke zachte crème heeft al veel mensen blij gemaakt. En dat is uiteindelijk wat wij willen, een mooi ambachtelijk product waar je blij van wordt.

De traditie

Ongeveer 500 jaar geleden is de traditie van de cannoli geboren op het zonnige eiland Sicilië. De opgerolde knapperige wafel werd gevuld met gezoete schapenkaas en gedroogd fruit en gegeten rond de vastentijd.

Cannoli

De combinatie van textuur smaak en houdbaarheid is zorgvuldig op elkaar afgestemd. Omdat wij uitsluitend gebruik maken van de beste ingrediënten uit Italië. Blijft Only Cannoli trouw aan de 500 jaar oude traditie uit Sicilië. Onze cannoli zijn altijd handgemaakt en worden vers geleverd.

L’ amore dalla Sicilia

Contactinformatie

Kuifmees 87
1423 NP Uithoorn
Nederland

+3154220023
andy@onlycannoli.eu
https://onlycannoli.eu


Neem contact op met Onlycannoli

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!