OneCircle – Lightweight Containers B.V.


Leiderschap in kunststof fusten

Door goed te luisteren naar de totale supplychain, creativiteit en continue innovatie hebben we als specialist in eenmalige fusten een superieure verpakking voor koolzuurhoudende dranken ontworpen.

KEYKEG EIGENSCHAPPEN

Met een KeyKeg vertrouwt u uw dranken toe aan het meest geavanceerde kunststof fust ter wereld. Elke KeyKeg is uitgerust met de gepatenteerde Double Wall™-en Bag-in-Ball™-technologie. De geavanceerde kleptechnologie maakt hoge vulsnelheden mogelijk naast scheiding van drijfgas en drank. Het kunststof fust doorstaat hierdoor de meest zware testen op gebied van veiligheid en kwaliteitsbehoud van de dranken. De KeyKegs worden continu aan een scala aan tests onderworpen door ons R&D team. Zo doorloopt elke individuele KeyKeg al op de productielijn een serie testen, waaronder een druktest van meer dan 7 bar. U kiest met een KeyKeg dan ook voor een verpakking die jaren vooruitloopt. KeyKegs hebben door de twee compartimenten een strikte scheiding tussen drank en drijfgas. De unieke fitting, klep- en Double Wall- technologie garanderen kwaliteit onder de zwaarste fysieke en klimatologische omstandigheden.

VOORDELEN

Een KeyKeg biedt naast het lichte gewicht en tappen met lucht, de meest optimale bescherming van uw drank. De drank in een KeyKeg blijft net als in een stalen fust lange tijd houdbaar. KeyKeg maakt extra verschil na het aanslaan. De drank blijft daarna nog vele weken optimaal. Het drijfgas komt namelijk niet in contact met de drank die in de gelamineerde binnenzak is afgevuld. Dat KeyKegs duurzaam zijn blijkt niet alleen uit de recyclebaarheid, maar ook uit het feit dat ze al voor meer dan 30% uit gerecycled materiaal bestaan. Een KeyKeg heeft een circulair ontwerp waardoor 81% van elk KeyKeg kan worden ingezet voor het maken van een nieuwe KeyKeg. KeyKegs stellen u in staat om nieuwe markten te bereiken met een perfect beschermd product dat net zo smaakt als toen het werd afgevuld.

Contactinformatie
info@lightweight-containers.com
https://lightweight-containers.com/


Neem contact op met OneCircle – Lightweight Containers B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!