Omnigen


Omnigen bestaat uit een team ambitieuze wetenschappers, allen met een achtergrond in bioinformatica en genetica. Met behulp van de laatste wetenschappelijke en technologische inzichten buigt Omnigen over medische, genetische en biologische vraagstukken vanuit allerlei verschillende velden.

Omnigen heeft als doel om biologische kennis en onderzoek in te zetten in de maatschappij op een positieve en betekenisvolle wijze. Dit doen wij o.a. door resultaten uit wetenschappelijk onderzoek dichter bij het breder publiek te brengen. Daarnaast ontwikkelen we methoden die u in kan zetten om ziekten beter en effectiever te behandelen. Ook doen we onderzoek om ontwikkeling van partners te versnellen of te professionaliseren.

De Omnigen BV groep kenmerkt zich door verschillende werkmaatschappijen met ieder een ander thema of focuspunt waarbij al het IP zich heeft gebundeld in het Omnigen moederbedrijf.


Neem contact op met Omnigen

Berichten van OmnigenNog geen berichten gepost door Omnigen

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht