Oliehoorn


Kiezen voor de mooiste sauzen met de lekkerste smaakbeleving. Gemaakt met liefde. Met geduld. Met passie en trots.
Dat is wat Oliehoorn anders maakt. Onderscheidend en uniek. Wereldberoemd bij de kenners! Altijd bezig met ons vak. Altijd bezig met smaak. We zoeken het dicht bij huis. Met de beste ingrediënten en de lekkerste lokale recepten. Zo komen we tot onze bekende en beminde iconische sauzen. Een gevestigde naam op het gebied van Curry, Mayonaise, Fritessaus en Ketchup.

Wij doen dat in Hoorn. In onze eigen fabriek. De Proefkeuken met onze eigen sausologen. Kleinschalig. Overzichtelijk. Zodat we de maximale kwaliteitsgarantie kunnen waarborgen. Wij sluiten dan ook geen compromissen. Niet op smaak. Niet op bereiding. Nooit! We maken het gewoon lekkerder. Dat proef je. Dat ruik je. Dat zie je. Dat voel je. Onze sauzen zijn een echte smaakbeleving!

Contactinformatie
info@oliehoorn.nl
https://www.oliehoorn.nl/nl


Neem contact op met Oliehoorn

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!