Horecava schuift door naar het voorjaar

Oliehoorn


Kiezen voor de mooiste sauzen met de lekkerste smaakbeleving. Gemaakt met liefde. Met geduld. Met passie en trots.
Dat is wat Oliehoorn anders maakt. Onderscheidend en uniek. Wereldberoemd bij de kenners! Altijd bezig met ons vak. Altijd bezig met smaak. We zoeken het dicht bij huis. Met de beste ingrediënten en de lekkerste lokale recepten. Zo komen we tot onze bekende en beminde iconische sauzen. Een gevestigde naam op het gebied van Curry, Mayonaise, Fritessaus en Ketchup.

Wij doen dat in Hoorn. In onze eigen fabriek. De Proefkeuken met onze eigen sausologen. Kleinschalig. Overzichtelijk. Zodat we de maximale kwaliteitsgarantie kunnen waarborgen. Wij sluiten dan ook geen compromissen. Niet op smaak. Niet op bereiding. Nooit! We maken het gewoon lekkerder. Dat proef je. Dat ruik je. Dat zie je. Dat voel je. Onze sauzen zijn een echte smaakbeleving!


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Oliehoorn

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!