Horecava schuift door naar het voorjaar

Oh My Guts


THE POWER OF HEALTHY FOOD

Vers bereide, heerlijke, gezonde kant-en-klaarmaaltijden te bestellen met één druk op de knop.Zo heb jij extra tijd om dat extra spinlesje in te plannen, vrienden te ontmoeten, spelen met de kinderen of om die te gekke hobby op te pakken die je al maanden uitstelt. Wij geloven dat gezonde voeding een boost kan geven aan een gezonder leven. Wij maken dat een stukje gemakkelijker en minder stressvol.

DUURZAAMHEID

We werken graag samen met leveranciers met dezelfde waarden op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Ook vinden we het heel belangrijk om te weten waar al onze ingrediënten vandaan komen. Zo weten we zeker dat de mensen, dieren en omgeving waar ons voedsel vandaan komt, eerlijk zijn behandeld. Wij streven om zoveel mogelijk lokaal geteeld voedsel te kopen.

  • ONZE BOX EN VULLING: De kartonnen leveringsdozen en het isolatiepapier zijn gemaakt van gerecycled karton en kunnen hergebruikt worden of bij het oud papier.
  • ONZE ICE PACKS: Snijd het ijspak open en gooi de niet-giftige watergel in een gootsteen of gebruik het als plantenvoeding. Doordat de watergel langzaam verdampt genieten de plantjes er extra lang van.
  • ONZE MAALTIJDBAKJES: De maaltijdverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton en de transparante “non-plastic” bakjes zijn gemaakt van PLA (wat wordt gemaakt van suikerriet of maiszetmeel). PLA is 100% biobased & composteerbaar.
  • ONZE JUICE FLESJES: zijn gemaakt van PET gerecycled plastic. Helaas voor nu nog het enige plastic wat wij hebben. Hopelijk komt hier snel een alternatief voor.

Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Oh My Guts

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!