Horecava schuift door naar het voorjaar

NOW Organic International B.V.


NOW is een Nederlands bedrijf met meer dan vijftien jaar ervaring van biologische producten in China. Onze faciliteit in het noordoosten van China heeft een breed netwerk opgebouwd met boeren en leveranciers van allerlei biologische producten.

Vanuit het verkoopkantoor van NOW in Aalsmeer worden onze klanten wereldwijd bediend van volle containers tot aan losse pallets, van vers tot en met sap. De meeste producten kunnen uit voorraad geleverd worden en op ieder gewenst moment bij u worden aangeleverd. Van boer tot de markt: NOW heeft alle schakels in de keten onder één dak.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met NOW Organic International B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!