Horecava schuift door naar het voorjaar

NOVOMATIC Netherlands


NOVOMATIC Netherlands, met het hoofdkantoor in Waalwijk, is in 2013 door het Oostenrijkse NOVOMATIC Group opgericht en bestaat uit een fusie van diverse Nederlandse bedrijven die actief zijn op verschillende terreinen in de kansspelindustrie.

NOVOMATIC Netherlands is onderverdeeld in de twee business units ‘Gaming Operations’ en ‘Gaming Technology’. De business unit ‘Gaming Operations’ is actief op het gebied van exploitatie van kansspelen in zowel horeca als speelautomatenhallen. De business unit ‘Gaming Technology’ omvat de ontwikkeling, productie en verkoop van kansspelen, online software ontwikkeling en systeem- en platformontwikkeling.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met NOVOMATIC Netherlands

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!