Horecava schuift door naar het voorjaar

Novitalia B.V. – Appetito Italia Food


Italië op zijn best is Appetito.eu de webshop van de groothandel in ambachtelijke Italiaanse producten, specialiteiten en delicatessen. Wij leveren dagelijks aan restaurants en speciaalzaken.

Bij ons bent u op het juiste adres voor alle typisch Italiaanse producten zoals antipasti, mozzarella di bufala DOP, pasta, pizza, olie, koffie, delicatessen, patisserie, aperitivi, water, merendine en nog veel meer.

Op deze website tonen wij een wereld aan verschillende lekkernijen welke u naar hartenlust kunt proeven. Wanneer u door onze website wandelt zult u zien dat wij voor elke gelegenheid de heerlijkste culinaire delicatessen bieden. Alle Italiaanse producten in onze webshop zijn van hoogstaande kwaliteit en zullen bij u en uw tafelgenoten zeker in de smaak vallen!

Niet alle producten zijn geschikt om via de website te verkopen (denk aan diepvries en verse producten), het loont daarom de moeite om bij ons langs te komen om uw Italiaanse boodschappen bij ons te doen.

Wij zijn officieel importeur van Ferrarelle (water), Natia (water),Trucillo (koffie), Basso (olijfolie), De Nigris (azijn), Carollo (patisserie), Pivetti (bloem), Spadoni (bloem), Caputo (bloem), Menabrea (bier), Peroni (bier), Ichnusa (bier) Moretti (bier), La Molisana (pasta), Canuti (pasta), Maruzzella (Tonijn en vis), Ignalat, Valcolatte. Naast eigen import, verkopen wij ook topmerken als: Pasta De Cecco, Mulino Bianco, Levoni, Fiuggi (water), Uliveto (water), Italiaanse likeuren (Averna, Borschi, Lugano, Limoncello) etc.

Appetito is onderdeel van Novitalia B.V. en de plek om on-line heerlijke authentieke Italiaanse producten te bestellen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Novitalia B.V. – Appetito Italia Food

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!