Novish B.V.


De 100% plantaardige visvervangers van Novish zijn hét alternatief voor het eten van vis. En door het uitgebreide assortiment zet je elke keer iets anders op tafel. De slimste manier om iets goed te doen voor onze planeet. En voor jezelf.

Vis is heerlijk. Maar niet altijd even duurzaam. Iets wat ons als visliefhebbers dwarszat. En daardoor kwamen we op het idee om op zoek te gaan naar een (h)eerlijk alternatief: visvervangers die net zo lekker én gezond zijn als vis. Onze jarenlange ervaring met het maken van verschillende producten, gekoppeld aan onze toewijding heeft uiteindelijk geleid tot Novish: 100% plantaardige en dus natuurlijke visvervangers. Net zo lekker als gewone vis, en zeker zo gezond. Onze producten zijn 100% vegan, vrij van soja en er zitten vanzelfsprekend geen kunstmatige toevoegingen als smaakversterkers, kleurstoffen en conserveermiddelen in. Beter voor jou. Beter voor onze planeet.

Contactinformatie
info@novish.eu
https://www.novish.eu/


Neem contact op met Novish B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!