Novish B.V.


De 100% plantaardige visvervangers van Novish zijn hét alternatief voor het eten van vis. En door het uitgebreide assortiment zet je elke keer iets anders op tafel. De slimste manier om iets goed te doen voor onze planeet. En voor jezelf.

Vis is heerlijk. Maar niet altijd even duurzaam. Iets wat ons als visliefhebbers dwarszat. En daardoor kwamen we op het idee om op zoek te gaan naar een (h)eerlijk alternatief: visvervangers die net zo lekker én gezond zijn als vis. Onze jarenlange ervaring met het maken van verschillende producten, gekoppeld aan onze toewijding heeft uiteindelijk geleid tot Novish: 100% plantaardige en dus natuurlijke visvervangers. Net zo lekker als gewone vis, en zeker zo gezond. Onze producten zijn 100% vegan, vrij van soja en er zitten vanzelfsprekend geen kunstmatige toevoegingen als smaakversterkers, kleurstoffen en conserveermiddelen in. Beter voor jou. Beter voor onze planeet.


Neem contact op met Novish B.V.

Berichten van Novish B.V.Nog geen berichten gepost door Novish B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht