Njoy Softijs


‘Njoy-softijs: het totale concept voor u op softijs gebied. Hierbij presenteren wij u alle nieuwe en bestaande concepten en promotiematerialen. Wij zijn erg blij met het partnership dat wij hebben gesloten met Nutella. Hierdoor kunnen we alle ‘Njoy afnemers een heel mooi en onderscheidend concept aanbieden.

Wij hebben verschillende soorten poedermixen en kant-en-klare mixen in ons assortiment. Deze zijn tevens verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten. Daarnaast hebben we ook YOGHURT IJS van topkwaliteit in ons assortiment. Door onze ijsmixen te produceren in Nederland en gebruik te maken van heerlijke Hollandse melk ondersteunen wij de Nederlandse boeren.

Ons motto: Het bieden van een compleet assortiment, uniek en onderscheidend. Topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Innovatief en servicegericht. Kortom, 100% genieten met ‘NJOY-SOFTIJS.

Contactinformatie
info@njoy-softijs.nl
https://njoy-softijs.nl/


Neem contact op met Njoy Softijs

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!