NIQS (Nick’s Innovative Quality Supplies)


Werkwijze

Hoe gaan we te werk en wat kunt u van ons verwachten?

Mocht u geen geschikte oplossing vinden in onze huidige disposables, nemen wij u graag mee in de wereld van een design op maat. Het klinkt spannend en duur om een bedrijf in te schakelen voor een mooi design, maar bij NIQ Supplies vinden we het belangrijk dat iedereen een mooie, goede en betaalbare oplossing verdient. Maar wat is het designproces? Waar moet ik als klant rekening mee houden? En wat kost dat eigenlijk?

“Hoe presenteren we onze producten op de meest efficiënte, unieke en merk beleving vergrotende wijze?” – De meest gestelde vraag.

Het eerste gesprek
Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. We zijn allemaal mensen, en het is daarom extra belangrijk en vooral erg waardevol om elkaar wat beter te leren kennen in een oriënterend gesprek. Het is aan de klant of dit via de telefoon gebeurt of tijdens een bakje koffie.

Om een goed beeld te krijgen van de wensen en de hele situatie, bespreken we de volgende basisvragen:

  • Wat is het product?
  • Wat is het doel van een nieuwe disposable of verpakking?
  • Hoe wordt het product op dit moment gepresenteerd?
  • Wat is de (zachte) deadline van implementatie?


Een vrijblijvend vervolg

Na de eerste kennismaking gaan we aan de slag met een interne brainstorm en een kort onderzoek naar de mogelijkheden. Deze eerste stap resulteert in een aantal schetsen die in theorie haalbaar zouden zijn voor het product.

Met deze schetsen ontwikkelen we een prototype in 3D (van karton) en testen we de werking. Ook meten we voordurend de haalbaarheid van een design aan de hand van de genoemde wensen.

Als we zelf tevreden zijn met het resultaat plannen we een nieuwe afspraak in voor een presentatie en feedback moment met de klant.


Het defintieve voorstel

Als er geen verdere aanpassingen nodig zijn, kunnen we starten met het opstellen van een voorstel en het gezamenlijk kiezen van de meest geschikte productielocatie. Afhankelijk van onderstaande vragen kunnen we een scherp, efficiënt en passend voorstel op maat maken:

  • Wanneer is de uiterste leverdatum?
  • Wat zijn de gewenste aantallen?
  • Hoe duurzaam moet de disposable zijn? (op basis van materiaal, productie en uitstoot).
  • Welk product wordt in de disposable gepresenteerd (=belangrijk voor de duurzaamheidscriteria & een eventuele food protection coating)

Zodra we alle randzaken hebben afgestemd en een akkoord hebben, zijn we klaar voor productie en kunnen we na enige tijd de disposables leveren! Gemiddeld neemt dit proces 4 tot 8 weken in beslag van eerste contact moment tot levering.

Mock-up’s: Sommige klanten willen graag alvast een fotoshoot doen met de nieuwe disposable. Wij bieden daarom, tijdens het wachten op de levering, de mogelijkheid om een Mock-up te laten maken van het design!

Heeft u interesse in een vrijblijvende brainstormsessie of wilt u meer informatie ontvangen? Klik hier en neem contact met ons op!

Contactinformatie
info@niqsupplies.com
http://www.niqsupplies.com


Neem contact op met NIQS (Nick’s Innovative Quality Supplies)

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!