Horecava schuift door naar het voorjaar

Nic Nederland BV (Frusco / Frisiana)


Nic is een merk van een groep bedrijven in Europa en Scandinavë die de productie en de verkoop van ijs gerelateerde producten verenigt. De bedrijven achter Nic zijn marktleiders in hun respectieve landen. Ieder van de afzonderlijke bedrijven is gespecialiseerd in één van de verschillende productgroepen. Een breed assortiment en de hoge kwaliteit heeft ons de grootste speler gemaakt in de verschillende landen.

Wij streven ernaar om voorop te lopen op het gebied van trends en productontwikkeling zodat we elk jaar aantrekkelijke nieuwe producten van de allerbeste kwaliteit kunnen presenteren aan onze markten. Wij willen uw One-stop-shop zijn als het gaat om softijs en ijs accessoires.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Nic Nederland BV (Frusco / Frisiana)

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!