Nguyen Oriental Foods


Nguyen Oriental Foods: wholesaler in Asian Food & Beverages

Wat 35 jaar geleden begon als een kleine toko in het centrum van Roosendaal is heden ten dage uitgegroeid tot Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische producten. Naast de eigen winkel beleverde we 35 jaar geleden ook al veel andere toko’s en na 5 jaar werd besloten de deuren van de winkel te sluiten om ons volledig te kunnen richten op het bevoorraden van winkels in Aziatische producten en later ook aan restaurants. Nog steeds is Nguyen Oriental Foods een familiebedrijf. Met hart en ziel hebben onze ouders het bedrijf opgebouwd en met evenveel hart en ziel hebben Kim, Huong en Chan Tri 20 jaar geleden het stokje van ze overgenomen.

Vanuit onze groothandel in Hoeven zijn we in 2013 verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Handelsweg in Etten-Leur. Vanuit hier bedienen wij & onze medewerkers, elke dag onze klanten in Nederland en België. Daarbij staat persoonlijke aandacht en een snelle, optimale service centraal bij Nguyen Oriental Food. Met veel zorg en aandacht worden de door uw bestelde producten verzameld in ons magazijn en daarna persoonlijk door een van onze eigen medewerkers bezorgd bij uw bedrijf!

Nguyen Oriental Foods staat voor:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten.
  • Scherpe prijzen.
  • Persoonlijke aandacht
  • Snelle & optimale Service.

Contactinformatie
info@nofnl.com
https://www.nguyenorientalfoods.com/


Neem contact op met Nguyen Oriental Foods

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!