Nestlé Professional


Nestlé Professional biedt culinaire oplossingen, die ontwikkeld zijn voor en door chefs, zoals fonds, sauzen, smaakboosters tot aan plantaardige alternatieven. Nestlé Professional en haar merken GARDEN GOURMET®, CHEF, MAGGI en BUITONI zijn onderdeel van Nestlé, het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld.

Nestlé Professional maakt tijdens de Horecava Limited deel uit van de tasting: “Vegan is niet moeilijk”. Tijdens deze tasting ontdek je de mogelijkheden van GARDEN GOURMET® en CHEF. In deze tastingbox vind je de GARDEN GOURMET® Vegan Filet Stukjes en de welbekende GARDEN GOURMET® Vegan Sensational™ Burger. Voor een ideale vega(n) creatie zijn de tools van CHEF toegevoegd: creëer een heerlijke mayonaise met CHEF® Signature Paste Black Garlic en geef extra smaak aan de filet stukjes met CHEF® Liquid Concentrate Champignon.

Wil jij ook een unieke vega(n) creatie maken? Doe mee en: Serve Something Sensational!

Garden Gourmet

Bij GARDEN GOURMET® geloven we in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige voeding. Daarom willen we, samen met alle chefs in Nederland, gasten inspireren om meer te variëren met gerechten zonder vlees. Het consumeren van meer plantaardige producten is namelijk niet alleen lekker, maar ook goed voor het milieu! Daarom helpen we onze klanten om heerlijke plantaardige menucreaties te maken. Zodat we bij elke geserveerde maaltijd samen echt het verschil maken. 100% plantaardig en 100% delicous!

Ontdek onze producten
Inmiddels zoekt meer dan 65% van de gasten naar meer plantaardige opties op de menukaart. Met de producten van GARDEN GOURMET® creëer jij unieke plantaardige menucreaties die inspelen op deze toenemende vraag. Van een heerlijke vegan burger tot smakelijke vegan filetstukjes; laat jouw gasten zien hoe lekker plantaardig kan zijn! Vind hier het overzicht van onze producten.

Waarom we doen wat we doen
De keuzes die we maken in het dagelijks leven hebben invloed op onze ecologische voetafdruk. Daarom streven we ernaar om de juiste keuzes te maken met onze producten. Dierlijke landbouw en de bijbehorende broeikasgassen belasten onze planeet en spelen een belangrijke rol in klimaatveranderingen. Met onze producten en recepten willen we inspiratie bieden om bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding.

CHEF

Voor door én voor chefs
Al sinds 1976 is CHEF® een foodservice merk, gecreëerd door én voor chefs. CHEF® heeft als missie om authentieke culinaire tools te ontwikkelen die jou helpen te experimenteren en nieuwe ideeën te bedenken. Wij produceren fonds, fumets, sauzen en pasta’s die minstens zo goed zijn als wat chefs vers maken. Door uitsluitend natuurlijke ingrediënten te gebruiken van hoge kwaliteit, met respect voor traditionele culinaire principes.

Autentieke recepturen, constante kwaliteit en natuurlijk ingrediënten
CHEF® producten zijn dus ontwikkeld met de hoogste culinaire standaarden om goede kwaliteit te waarborgen; fantastische gerechten zijn immers afhankelijk van vakmanschap waarin elk detail belangrijk is. Authentieke recepturen, constante kwaliteit en het gebruik van natuurlijke ingrediënten staan hierbij hoog in het vaandel. Het resultaat: producten met de hoogste kwaliteit die de perfecte basis vormen voor eigen culinaire creaties om trots op te zijn. Hierdoor kan jij als chef je meer richten op het ontdekken en bedenken van nieuwe ideeën om jouw gasten te verrassen. Meer informatie en  een overzicht van onze producten vind je hier.

Wij ontwikkelen culinaire tools om jou te helpen en inspireren. Jouw creativiteit rust nooit. Wij ook niet.

Passend advies nodig op het gebied van vega(n) food? Of interesse in een afspraak, demo of sample?
Nestlé Professional Food beschikt over een enthousiast team Accountmanagers en Culinaire Adviseurs, met een grote passie voor food! Zij leren graag u en uw bedrijf goed kennen om het beste passende advies te kunnen geven.

 

 

 

Contactinformatie
customerservice@nl.nestle.com
https://www.nestleprofessional.nl/food


Neem contact op met Nestlé Professional

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!