Nespresso Professional


Het Nespresso concept maakt het voor ondernemers (zoals kantoren en horeca) mogelijk constant de hoogste kwaliteit koffie te bieden. Nespresso creeërt innovatieve koffieconcepten en biedt ondernemers een breed assortiment met koffies die op de meest duurzame manier verkregen zijn. Nespresso kan u ondersteunen bij het verbeteren van de ervaring van uw gast om zelfs aan de eisen van de meest veeleisende fijnproevers te voldoen.

Restaurant en café

Een menukaart met overheerlijke, op bestelling bereide koffierecepten kan een positieve bijdrage leveren aan het succes van uw horeca-onderneming. De consument weet tegenwoordig meer over koffie dan voorheen en is op zoek naar koffie van hoge kwaliteit. Nespresso kan het koffie-aanbod van uw café of restaurant verbeteren door een onvergelijkbaar melkschuim aan de uitzonderlijke koffies toe te voegen.

Alle Nespresso koffies zijn te gebruiken voor de bereiding van de meest verfijnde koffierecepten, met één druk op de knop. De Nespresso koffiemachines voor professioneel gebruik zijn uitgerust met de laatste technische functies, voor de bereiding van het ultieme melkschuim. Zo bent u voor warme en koude koffierecepten, met een stevige laag fluweelzacht melkschuim, altijd verzekerd van een perfect resultaat.

Contactinformatie
ContactNL@Nespresso.com
https://www.nespresso.com/pro/nl/nl/


Neem contact op met Nespresso Professional

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!