Nature’s Alliance B.V.


Enjoya is een uniek cadeautje van moeder natuur. Ze wordt met liefde en passie geteeld; dagelijks zijn de Enjoya Growers in de kas aanwezig om haar optimaal te verzorgen. De rustige manier van telen geeft haar de tijd om langzaam te rijpen. Hierdoor krijgt ze een heerlijke aromatische smaak, wordt ze aangenaam knapperig en is ze kwalitatief de beste.

Door haar mooie en unieke uiterlijk heeft Enjoya een hoog decoratieve waarde en nodigt elke gepassioneerde food fan uit om creatief aan de slag te gaan. Ze is bijvoorbeeld prachtig in de salade of in lange reepjes om te dippen in een vrolijk sausje. Maar ze is op haar mooist als je haar vult met creativiteit! Be creative en deel jouw ideeën met ons via Pinterest!

Ze ziet er niet alleen leuk en lekker uit, ze zit ook nog eens bomvol vitamine C. Enjoya is een genot op het bord en ook nog eens super gezond!

HERKOMST

Oorspronkelijk komen paprika’s uit de tropen, waar van nature veel verschillende variaties groeien. Alle paprika´s zijn eerst groen en als ze rijp worden krijgen ze hun kleur. Welke kleur dat is hangt af van het ras. In eerste instantie werden in Nederland alleen gele, groene en rode paprika´s geteeld. In de jaren ´80 werd in een kas een plant gevonden met oranje vruchten, en sindsdien wordt ook deze kleur geteeld. Deze oranje paprika is dus spontaan ontstaan, zoals ook in de natuur spontane variaties ontstaan.

Nu 30 jaar later heeft de natuur ons weer verrast met een spontane variatie: de rood/geel gestreepte paprika. In 2013 heeft Wilfred van den Berg in zijn kas in Est deze prachtige variant gevonden. Samen met Enza Zaden, Vijverberg BV en 4Evergreen is in de afgelopen jaren onderzocht hoe we deze mooie paprika zo optimaal mogelijk kunnen telen. Vanaf nu is deze paprika onder de naam Enjoya te koop. Proef Enjoya en laat je verrassen door haar uiterlijk en haar heerlijke smaak!

Contactinformatie

https://www.enjoya.com/nl


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!