Natureko B.V.


Specialist

Natureko is uw specialist in duurzame disposables. Wij importeren biobased en composteerbare disposables en bieden hiermee hét milieuvriendelijke alternatief voor plastic disposables. We zijn met name actief binnen foodservice en onderscheiden ons door eerlijke producten, innovatief beleid, breed assortiment, snelle levering uit voorraad en persoonlijke service.

Services

  • Meer dan 600 verschillende artikelen uit voorraad leverbaar
  • Levering binnen Nederland in 24 uur na ontvangst order
  • Mogelijkheden voor custom-made artikelen en specialistisch advies
  • Mogelijkheden voor voorfinanciering, warehousing en uitlevering op afroep
  • Verkoop- en marketing ondersteuning
  • Wereldwijde inkoopcontacten en markt know-how

Missie

Onze missie is het aanbieden van 100% biobased en 100% composteerbare disposables zonder in te leveren op design, kwaliteit en functionaliteit. Door verkoop van onze producten willen we de uitstoot van schadelijke CO2 verminderen en het groeiende afvalprobleem beperken. Verder willen we fossiele brandstoffen sparen door agrarisch afval als grondstof te gebruiken voor de productie van onze producten. Ook hechten wij grote waarde aan goede arbeidsomstandigheden van onze partners op locatie en houden rekening met de maatschappelijke impact van onze activiteiten. We willen u als ondernemer inspireren te kiezen voor duurzaamheid. Door gebruik van onze producten onderscheidt u zich op MVO gebied en levert zo een bijdrage aan het behoud van het milieu.

Kwaliteit

In samenwerking met diverse onafhankelijke onderzoeken- en certificatie instituten waaronder SGS worden onze producten getest en zijn aantoonbaar voedselveilig. Ook zijn onze producten gecertificeerd voor industriële composteerbaarheid volgens EN13432 en werken onze partners volgens erkende kwaliteitsmanagement systemen zoals ISO 9001:2008.

Biodisposables

Leverancier van biologisch afbreekbare en composteerbare disposables / verpakkingen voor de foodservice markt. Assortiment van ruim 800 artikelen, leverbaar uit voorraad.

Contactinformatie

Coenecoop 665
2741 PV Waddinxveen
Nederland

+31182638275
info@natureko.nl
https://www.natureko.nl/


Neem contact op met Natureko B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!