Nanhoe Import en Export


Waar vindt u nou de allerlekkerste tropische groenten? Het fijnste fruit? Verse vis en andere levensmiddelen? Het antwoord is eenvoudig. Wij zijn Nanhoe Import en Export en wij hebben al 35 jaar ervaring met het allerlekkerste tropische voedsel. Kom eens bij ons langs in het Food Center in Amsterdam. Maak kennis met Nanhoe Import en Export en beleef de smaak van de lekkerste tropische specialiteiten uit de hele wereld.

Sishado kruidige marinade en soja sauzen
Houdt u van een beetje pittig? Probeer dan eens ons huismerk Sishado voor kruidige marinades en sojasauzen. Deze sauzen komen rechtstreeks uit Suriname. De Sishado marinades en sauzen zijn gemaakt van puur plantaardige producten.

Tropische producten
Nanhoe Import en Export heeft een ruim assortiment van tropische producten. Denk aan heerlijke Kousenband, Okra, Aubergines, Antroewa Sopropo, Tayerblad en Amsoi. Het aanbod groenten en vruchten kan tijdens de seizoenen wisselen. Heeft u speciale wensen? Geef ze vooral aan ons door. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij ons de allerbeste exoten kunt inkopen.

Koel- en vriesproducten
We leveren niet alleen verse producten, ook ons koel- en vriesassortiment is indrukwekkend en omvat een ruim aanbod aan producten. Zo hebben wij o.a. vlees, vis, pepers, frisdranken en loempiavellen. Ook deze producten behoren tot de exoten.

Nanhoe Import en Export
We halen verschillende exotische merken voor u naar Nederland. Zo is Nanhoe Import en Export bijvoorbeeld de exclusieve
importeur van Saramacca Pomtayer en zijn wij het Nederlands agentschap voor Apoera Pomtayer en Pine Oil.

Wilt u eens rustig rondkijken en het exotische ervaren? Nanhoe Import en Export is zes dagen per week geopend. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren over het allerbeste wat de tropen te bieden hebben. Alles om u de beste producten aan te raden, zodat u een diversiteit aan verse tropische lekkernijen aan uw klanten kunt verkopen.

U bent van harte welkom in het Food Center Amsterdam aan de Centrale Groothandelsmarkt 107.

Contactinformatie
info@nanhoeimpex.nl
https://www.nanhoeimpex.nl


Neem contact op met Nanhoe Import en Export

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!