NabLab


No alcohol & low alcohol is een dusdanig grote trend dat het een eigen beurs een logisch vervolg is. Deze trend is gekomen als gevolg op de trend dat we bewust leven en dat we bewuste keuzes maken. Zo houden we er een gezonde levensstijl op na en we vooral willen behouden. Trends, die elke dag groeien! Wij groeien mee.

“Let’s create an inspirational NABLAB world together”

Het meeste relevante en innovatieve evenement voor horecaondernemers en vakgenoten op het gebied van laag en 0.0% alcoholhoudende dranken. Wie ga je vinden bij NabLab? Wij werken met vooruitstrevende partners en koppelen (horeca) professionals aan elkaar. Daarom vind je hier de meest innovatieve ondernemers en potentiële klanten die met deze trend meegaan. Door ons te richten op deze categorie zetten we als eerste in Europa een onderscheidend concept neer op dit gebied, waar we een sterke groei in verwachten.

Contactinformatie
info@nablab.eu
https://www.nablab.eu


Neem contact op met NabLab

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!