N.W. van Ruiten B.V.


Sinds 1875 is de familie van Ruiten actief in de handel van groenten en conserven die in de omgeving Zuid-Holland werden geteeld. De oprichter is Hein van Ruiten, zijn zoon Siem heeft deze handel voortgezet en de kennis hiervan aan zijn zoon Nico overgedragen. In 1954 heeft Nico het bedrijf N.W. van Ruiten B.V. opgezet, een bedrijf welke gespecialiseerd is in het inmaken van een groot assortiment conserven voor horeca doeleinden en groentehandel.

3 GENERATIES…
In 1968 namen Nico zijn zoons Siem, John, Jos en Peter het bedrijf over en sinds januari 2003 zijn hun zoons Mike en Jerry de voortzetters van het bedrijf N.W. van Ruiten BV.

KENNIS VAN CONSERVEN
De kennis van het conserveren is van generatie tot generatie overgedragen alsmede de speciale recepten voor de verschillende zoet-zuur producten. De zoet-zuur producten van NVR, het merk van N.W. van Ruiten, zijn voltreffers voor wie zijn klant het beste wil bieden. Deze voortreffelijke producten zijn in elk opzicht van topkwaliteit en het assortiment is compleet. De producten zijn verpakt in helder glas of stevig blik.

Contactinformatie
sales@van-ruiten.nl
http://www.van-ruiten.nl/


Neem contact op met N.W. van Ruiten B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!