Horecava schuift door naar het voorjaar

Multivac B.V.


Moderne verpakkingen zijn multifunctioneel en onmisbaar. Bij levensmiddelen moeten de verpakkingen het product tegen invloeden van buitenaf beschermen. Verpakkingen zorgen ervoor dat levensmiddelen langer houdbaar zijn en voorkomen dat aroma’s en voedingsstoffen verloren gaan.

MULTIVAC heeft binnen de branche het grootste portfolio aan verpakkingsoplossingen voor levensmiddelen en wij kunnen dankzij onze verschillende technologieën voor elke toepassing een oplossing vinden.

Onze kennis over slicen en portioneren hebben wij gebruikt bij de ontwikkeling van onze producten en hebben daar nog efficiënte functionaliteiten aan toegevoegd die zowel voor- als na het verpakkingsproces van pas komen.

Dankzij het toonaangevende MULTIVAC Hygienic Design™ kunnen onze klanten aan de strenge hygiëne-eisen bij de productie van levensmiddelen voldoen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Multivac B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!