Horecava schuift door naar het voorjaar

Multi Bier B.V.


We zijn altijd op zoek naar de mooiste speciaalbieren uit binnen- en buitenland. We vertegenwoordigen en distribueren meerdere merken exclusief voor de Nederlandse markt. En dat zijn niet de minste speciaalbieren! Variërend van de klassieke Belgische bieren tot aan de moderne internationale craftbieren. Daarmee houdt het voor ons niet op. Want als groothandel leveren we talrijke andere speciaalbieren. Maar ook voor pilseners en frisdranken kun je bij ons terecht.

Onze klanten zijn net zo divers als ons assortiment. We leveren namelijk aan slijterijen, speciaalzaken, supermarkten, retailbedrijven, (dranken-)groothandels en horecagelegenheden door heel Nederland. Vanuit ons eigen distributiecentrum in Helmond leveren we ons grote assortiment. Doordat we de logistiek grotendeels in eigen hand hebben, zijn we een flexibele en betrouwbare partner waarmee je snel kunt schakelen.

Onze ‘oranje draad’ is bier. En dat leveren we niet alleen, we verpakken het ook nog in opvallende giftpacks. Van concept en ontwerp tot uitvoering en levering. Wij zorgen voor geschenkverpakkingen op maat. Niets is ons – en hopelijk ook jou – te gek!

Onze relatie met klanten is speciaal, net als ons bier. We denken met je mee om jouw assortiment nóg aantrekkelijker te maken. Of het nu gaat om het ompakken van producten, aanbieden van een private label-dienst of het leveren van een schappenplan.

 


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Multi Bier B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!