Multi Bier B.V.


We zijn altijd op zoek naar de mooiste speciaalbieren uit binnen- en buitenland. We vertegenwoordigen en distribueren meerdere merken exclusief voor de Nederlandse markt. En dat zijn niet de minste speciaalbieren! Variërend van de klassieke Belgische bieren tot aan de moderne internationale craftbieren. Daarmee houdt het voor ons niet op. Want als groothandel leveren we talrijke andere speciaalbieren. Maar ook voor pilseners en frisdranken kun je bij ons terecht.

Onze klanten zijn net zo divers als ons assortiment. We leveren namelijk aan slijterijen, speciaalzaken, supermarkten, retailbedrijven, (dranken-)groothandels en horecagelegenheden door heel Nederland. Vanuit ons eigen distributiecentrum in Helmond leveren we ons grote assortiment. Doordat we de logistiek grotendeels in eigen hand hebben, zijn we een flexibele en betrouwbare partner waarmee je snel kunt schakelen.

Onze ‘oranje draad’ is bier. En dat leveren we niet alleen, we verpakken het ook nog in opvallende giftpacks. Van concept en ontwerp tot uitvoering en levering. Wij zorgen voor geschenkverpakkingen op maat. Niets is ons – en hopelijk ook jou – te gek!

Onze relatie met klanten is speciaal, net als ons bier. We denken met je mee om jouw assortiment nóg aantrekkelijker te maken. Of het nu gaat om het ompakken van producten, aanbieden van een private label-dienst of het leveren van een schappenplan.

 

Contactinformatie
info@multibier.nl
https://www.multibier.nl/


Neem contact op met Multi Bier B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!