Mr & Mrs Tea


Wij zijn Thomas en Bieke The, we zijn getrouwd en hebben samen drie kinderen. Op een dag kwam onze buurvrouw terug van familiebezoek uit Azië. Ze had Chinese oolong thee voor ons meegebracht. Deze thee was een wereld van verschil met de thee die hier te krijgen is. Hierdoor zijn we weer thee gaan drinken en is het allemaal begonnen. We hebben alles over thee gelezen en hebben samen vele soorten thee geproefd. Met elk kopje thee groeide ons enthousiasme voor echte, pure thee van goede kwaliteit. Uiteindelijk hebben we een webshop opgezet waar je de meest pure en lekkerste thee uit onze zoektocht online kunt kopen. En zo zijn we ook zakelijk samen in zee gegaan als Mr & Mrs Tea.

Voor ons is matcha de meest bijzondere thee. Na een kopje merkte Bieke dat zij na het drinken van matcha kalm werd, overzicht kreeg en zich ineens heel goed kon concentreren op Thomas. Dit was voor ons allebei een hele leuke verassing! Sindsdien zijn we het steeds vaker gaan drinken en gaan zoeken naar de beste kwaliteit matcha. Nu we die hebben gevonden is het een vast onderdeel van onze healthy lifestyle geworden. We beginnen elke dag met matcha in plaats van koffie. Thomas maakt elke ochtend twee kopjes klaar. Eén voor Bieke en één voor hemzelf. Het is voor ons hét gezonde alternatief voor koffie en andere energiedranken. Het geeft ons mentale focus en een langdurige stroom van kalme energie. En dat wensen we jou ook toe.

Groeten van Thomas & Bieke


Neem contact op met Mr & Mrs Tea

Berichten van Mr & Mrs TeaNog geen berichten gepost door Mr & Mrs Tea

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht