Mr & Mrs Tea


Wij zijn Thomas en Bieke The, we zijn getrouwd en hebben samen drie kinderen. Op een dag kwam onze buurvrouw terug van familiebezoek uit Azië. Ze had Chinese oolong thee voor ons meegebracht. Deze thee was een wereld van verschil met de thee die hier te krijgen is. Hierdoor zijn we weer thee gaan drinken en is het allemaal begonnen. We hebben alles over thee gelezen en hebben samen vele soorten thee geproefd. Met elk kopje thee groeide ons enthousiasme voor echte, pure thee van goede kwaliteit. Uiteindelijk hebben we een webshop opgezet waar je de meest pure en lekkerste thee uit onze zoektocht online kunt kopen. En zo zijn we ook zakelijk samen in zee gegaan als Mr & Mrs Tea.

Voor ons is matcha de meest bijzondere thee. Na een kopje merkte Bieke dat zij na het drinken van matcha kalm werd, overzicht kreeg en zich ineens heel goed kon concentreren op Thomas. Dit was voor ons allebei een hele leuke verassing! Sindsdien zijn we het steeds vaker gaan drinken en gaan zoeken naar de beste kwaliteit matcha. Nu we die hebben gevonden is het een vast onderdeel van onze healthy lifestyle geworden. We beginnen elke dag met matcha in plaats van koffie. Thomas maakt elke ochtend twee kopjes klaar. Eén voor Bieke en één voor hemzelf. Het is voor ons hét gezonde alternatief voor koffie en andere energiedranken. Het geeft ons mentale focus en een langdurige stroom van kalme energie. En dat wensen we jou ook toe.

Groeten van Thomas & Bieke

Contactinformatie
info@mrmrstea.nl
https://www.mrmrstea.nl/


Neem contact op met Mr & Mrs Tea

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!