MplusKASSA


MplusKASSA: de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassa software

Gebruiksvriendelijk, koppelbaar, flexibel, en 24/7 service: dat is MplusKASSA. Onze kassa software helpt dagelijks meer dan 120.500 gebruikers in Nederland en België. Het kassasysteem is modulair opgebouwd. Dit betekent dat je al het overbodige weglaat en alleen gebruikt wat jij écht nodig hebt. Zo betaal je nooit teveel!

De kassa zelf samen stellen of gratis proberen?

Probeer het kassasysteem van MplusKASSA nu dertig dagen gratis! Download hier jouw demo versie.

Eerst meer te weten komen over de kassa software? Check onze website: www.mpluskassa.nl

Of stel direct jouw ideale kassa samen!


Het kassasysteem van MplusKASSA blinkt uit in:

 

Gebruiksvriendelijkheid

Want een kassa bedienen, moet een fluitje van een cent zijn. Daarom is de kassasoftware van MplusKASSA zo gemaakt dat je het gebruik in 10 minuutjes al onder de knie hebt.

Koppelingen

Het kassasysteem kun je nu al koppelen aan 150+ bestaande koppelingen. Denk aan boekhoudpakketten, personeelsplan systemen en reserveringssystemen.

Flexibiliteit

De schermindeling van de kassa is flexibel in te delen. Zo laat je het overbodige weg en is er ruimte voor wat jij wil! Een extra pluspunt: dit maakt het dé ideale kassa voor franchise of locaties met meerdere verkooppunten.

Service

Maar bij het werken aan een optimale oplossing blijft het natuurlijk niet, want daarna bieden wij ook optimale service. Door onze volledig landelijke dekking zijn wij in staat om 24 uur per dag, zeven dagen per week support te bieden.

Ons verhaal:

Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1985, en we focussen ons sinds 2004 puur op kassasoftware. Het complexe zo simpel mogelijk maken: daar houden we van! Het bieden van totaaloplossingen voor automatisering: daar zijn we goed in!

Het team van MplusKASSA is onze kracht. Zij maken alle software zelf, adviseren jou én helpen je elke dag zorgeloos werken met jouw kassa.

Bekijk al onze software

Lees meer over de QR bestel app. Of bekijk wat MplusKASSA Online  jou kan betekenen!

 

MplusKASSA is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem op de Nederlandse markt. De kassa software van MplusKASSA helpt dagelijks meer dan 120.500 gebruikers in Nederland en België.

Contactinformatie
info@mpluskassa.nl
https://www.mpluskassa.nl/


Neem contact op met MplusKASSA

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!