Mood Media Netherlands B.V.


Mood Media is een lokale partner met een wereldwijd bereik en biedt een consistente verbetering van de klantbeleving voor klanten van elke omvang binnen alle sectoren, waar ook ter wereld. We zijn er trots op om voor zowel lokale als internationale bedrijven te werken. Onze ervaring en expertise worden gepresenteerd met een persoonlijke aanpak – ons doel is om vertrouwen en langdurige relaties met elke klant op te bouwen.

Gasten komen en gaan. Verleid ze om steeds weer terug te komen door een multi-sensory experience te creëren, die ze nooit meer vergeten. Wat jouw stijl ook is – boutique, extended stay of full-service – met de juiste audio, visuals en geur zet je een unieke sfeer neer, die jouw merk complementeert en tot de verbeelding van jouw gasten spreekt.

Contactinformatie

https://moodmedia.nl/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!