Horecava schuift door naar het voorjaar

Molina Chai


DE ESSENTIE

Stel je (het volgende) eens voor; ‘een heerlijke blend van zwarte thee, de milde zoete smaak van kokosbloesemsuiker, en een perfecte balans van hoogwaardige kruiden’ een zachte blend die de geest kalmeert!

DE REIS

Onze liefde voor kruiden heeft ons naar de meest verre uithoeken van de wereld gebracht om de perfecte ingrediënten te vinden voor deze bijzondere samenstelling. Het was een uitdaging om verschillende culturen in een drankje te laten samensmelten, maar onze passie om alleen het beste te leveren aan onze Chai liefhebbers heeft het mogelijk gemaakt.

DE OORSPRONG

Ambachtelijk geselecteerde kruiden in combinatie met zwarte thee van de hoogste kwaliteit, heeft geleid tot een Chai vol van liefde en smaken die uw lichaam en geest zullen prikkelen. Molina Chai laat u de authentieke Chai ervaren van een eeuwen oude cultuur. Rechtstreeks bij u thuis bezorgd.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Molina Chai

Nog geen berichten gepost door Molina Chai

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!