Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Millenaar Bakkerij


Millenaar Bakkerij is een cake bakkerij waar gebakken wordt met ambachtelijke recepten en gespecialiseerd is in diverse soorten Cakeproducten. De bakkerij is volledig geautomatiseerd en behoort tot de top van Nederland. De Cake wordt volgens ambachtelijk recept gebakken, vol passie en liefde en staat garant voor topkwaliteit. De belangrijkste afnemers zijn: supermarktketens, (horeca)groothandel, broodfabrieken en cateringbedrijven in binnen -en buitenland. Cakeproducten kunnen geleverd worden met Millenaar-etiket of onder Private Label.

ONZE CAKESPECIALITEITEN

  • Appelcake: Gemaakt met verse appels
  • Boerencake: In diverse smaken: chocola, bitterkoekjes, kaneel, roomboter, sinaasappel, aardbei en advocaat, kersen, stracciatella, stoofperen, caramel, stroopwafel, lemon, vruchten, spelt, kokoscake en kruidencake.
  • Gesneden Cake: Speciaal voor de horeca en catering voorgesneden cakes in verschillende smaken. Ook als “Bake-Off” verkrijgbaar.
  • Berencake: Cakejes in de vorm van een beer. O.a. in de smaken chocola, rozijn en stracciatella.

Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Millenaar Bakkerij

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!