Millenaar Bakkerij


Millenaar Bakkerij is een cake bakkerij waar gebakken wordt met ambachtelijke recepten en gespecialiseerd is in diverse soorten Cakeproducten. De bakkerij is volledig geautomatiseerd en behoort tot de top van Nederland. De Cake wordt volgens ambachtelijk recept gebakken, vol passie en liefde en staat garant voor topkwaliteit. De belangrijkste afnemers zijn: supermarktketens, (horeca)groothandel, broodfabrieken en cateringbedrijven in binnen -en buitenland. Cakeproducten kunnen geleverd worden met Millenaar-etiket of onder Private Label.

ONZE CAKESPECIALITEITEN

  • Appelcake: Gemaakt met verse appels
  • Boerencake: In diverse smaken: chocola, bitterkoekjes, kaneel, roomboter, sinaasappel, aardbei en advocaat, kersen, stracciatella, stoofperen, caramel, stroopwafel, lemon, vruchten, spelt, kokoscake en kruidencake.
  • Gesneden Cake: Speciaal voor de horeca en catering voorgesneden cakes in verschillende smaken. Ook als “Bake-Off” verkrijgbaar.
  • Berencake: Cakejes in de vorm van een beer. O.a. in de smaken chocola, rozijn en stracciatella.

Contactinformatie
info@millenaarbakkerij.com
https://millenaarbakkerij.com/nl/home


Neem contact op met Millenaar Bakkerij

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!