mijnPIN – Heights Payments Terminals B.V.


De myPOS terminals zijn de eenvoudigste manier om mobiel betalingen te accepteren in Europa. Heights Payments Terminals B.V. is de geautoriseerde promotor (importeur en distributeur) van de myPOS mobiele betaalterminals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken van de producent myPOS Europe Ltd uit Londen, Groot-Brittannië.

mijnPIN is de letterlijke Nederlandse vertaling van myPOS (staat voor my Point Of Sale). Onder het merk mijnPIN worden de myPOS betaalterminals in Nederland door Heights verkocht.

Met de myPOS betaalterminals kunt u overal en altijd pin- en creditcardbetalingen accepteren. Prachtige, professionele mobiele betaalterminals voor een hele scherpe prijs.

Met een mobiele betaalterminal kunt u alle pinpassen en creditcards zoals Maestro, Bancontact, V Pay, MasterCard, Visa, American Express, JCB en Union Pay accepteren. Dankzij de simkaart kunt u altijd en overal zaken doen. In de aanschafprijs is standaard een simkaart inbegrepen. Het aanmaken van een myPOS-account en het activeren van de terminals is op de modernste manier opgezet.

Een betaalterminal is geschikt voor elke branche. Uw klanten kunnen overal pinnen. Denk bijvoorbeeld aan de markt, een eetkraam, de beurs, uw taxi en de sportclub. Het is veilig en betrouwbaar en verhoogt uw omzet. Een mobiele betaalterminal is handig en uw klanten ervaren het als een extra service.

Contactinformatie
info@mijnpin.nl
https://www.mijnpin.nl/


Neem contact op met mijnPIN – Heights Payments Terminals B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!