Mews Systems B.V.


GENEREER MEER DIRECTE BOEKINGEN

Versterk je team om de gastervaring te optimaliseren. Alles wat Mews doet, weerspiegelt onze wens om de manier waarop hotels werken en hun gasten bedienen te transformeren. Wij bouwen een elegant alles-in-één-technologie systeem dat de mensen die werkzaam zijn in de hotellerie ondersteunt. Wij begrijpen de vraag naar naadloze technologie in de hotellerie. We hebben dan ook een gedurfde visie om de wereld van hotelmanagement te veranderen, hotel voor hotel.

Sneller meer boekingen en meer omzet

Laat je horeca bedrijf groeien door ons krachtige platform. Dit bevat een property management system, een boekingsmodule, een reservering management software en nog veel meer. Genereer websiteconversies, maak verbinding met de apps die je leuk vindt, en hanteer gastenbetalingen gemakkelijk en veilig.

Breng de betrokkenheid van je gast naar een nieuw level

Ons persoonlijke en flexibele platform gebruikt web-app en front desk software dat directe communicatie met gasten gemakkelijker maakt .

Meer dan 1.400 van ’s werelds meest succesvolle horecabedrijven, groot en klein, vertrouwen op Mews.


Neem contact op met Mews Systems B.V.

Berichten van Mews Systems B.V.Nog geen berichten gepost door Mews Systems B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht