Mettre a Table B.V.


Uw partner voor de gedekte tafel

Mettre a Table is (exclusief) leverancier van Sambonet, Paderno, Cookplay, Rosenthal en vele andere topmerken glaswerk, bestek en porselein voor de horeca. Daarnaast levert Mettre a Table advies bij ontwerp en realisatie van buffetinrichting, roomserviceconcepten, keukeninventaris en ‘de gedekte tafel‘. Bezoek onze showroom of neem contact op voor advies ›

Gedekte Tafel

Gaat u voor klassiek of modern? Experimenteel of ambachtelijk? Wat uw concept ook is, de totaalbeleving moet kloppen. Natuurlijk vormt de menukaart de basis en speelt het interieur een belangrijke rol. Maar vergeet ook de gedekte tafel niet. Wat ons betreft het visitekaartje van uw restaurant!

Roomservice Concepten

Met goede roomservice kunt u uw gasten een restaurantbeleving aanbieden, terwijl zij op hun kamer uitrusten van een drukke dag of lange reis. Daarnaast kunt u met een doordacht en praktisch roomservice concept uw restaurantomzet vergroten, zonder dat dit uw team teveel belast.

Onbijtpresentatie

Maak een onvergetelijke indruk tijdens de belangrijkste maaltijd van de dag. Verwen uw gasten met een ontbijt dat tot in de puntjes klopt. De maaltijd zelf vormt de basis, maar een aantrekkelijke en handige buffet presentatie maakt het af.

Keukeninventaris

Paderno biedt een collectie keukenmaterialen aan, waarvan iedere chef droomt. Van pan tot pollepel, of van dunschiller tot keukenmachine. Mettre a Table heeft veel ervaring in de branche. Als exclusief importeur van Paderno kunnen wij u helpen bij het samenstellen van de perfecte keukeninventaris. Natuurlijk afgestemd op uw menu, team en werkwijze.

Importeur Rosenthal,Sambonet,Paderno,Revol,Cookpla

Mettre a Table is exclusief importeur van de merken Sambonet, Rosenthal en Arthur Krupp. Door de combinatie van mooie producten, gedrevenheid, passie voor het vak en jarenlange ervaring is Mettre a Table uw partner voor de gedekte tafel, ontbijtoplossingen, keukeninventaris en logistiek.

Contactinformatie

Nieuwe Bosscheweg 24
5017 JM Tilburg
Nederland

+31(0)132224400
info@mettre-a-table.com
https://www.mettre-a-table.com/


Neem contact op met Mettre a Table B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!