Metos B.V. 


De ontwikkelingen in de professionele keuken en spoelkeuken staan bepaald niet stil. Nieuwe technologieën, nieuwe apparatuur en nieuwe ideeën over efficiency, ergonomie, circulair, duurzaamheid én rendement veranderen continu de manier van werken.

Van losse apparatuur tot totaaloplossing

Bij Metos weten wij al bijna 100 jaar innovaties te vertalen in praktische oplossingen en hoogwaardige producten. Al even zolang weten wij de prestaties van professionele keukens en spoelkeukens glansrijk op een hoger niveau te brengen. Met doordachte adviezen, superieure service en vakkundig onderhoud. Dankzij onze expertise genieten wij inmiddels een sterke reputatie in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de horeca, het onderwijs, de sector marine en in de retail. Vertrouw ook op onze ervaring. Wij verzorgen voor u de installatie van losse apparatuur tot een complete professionele keuken of spoelkeuken. En indien gewenst kunnen wij uw keuken geheel op maat ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of naar losse apparatuur, Metos maakt het u makkelijk.

Ervaar de meerwaarde van Metos

Bij Metos kennen wij drie speerpunten: losse apparatuur, projecten en service. Met losse producten kunnen wij per direct inspelen op uw (vervangings)vraag. Of het nu gaat om een steamer, een vaatwasser of een koelkast, wij kunnen deze apparatuur uit voorraad leveren. Zo is uw apparatuur binnen 24 uur in bedrijf. Ook voor het inrichten van een complete keuken of spoelkeuken is Metos uw partner. Wij zien het als onze missie om de werkmethodieken in professionele keuken en spoelkeuken te optimaliseren. Dat doen wij met logistieke oplossingen. Met hoogwaardige producten. Met service en onderhoud. En vooral met passie. Onze meerwaarde ervaart u vanaf het allereerste moment dat u bij ons aan tafel zit. Bij Metos staan altijd uw specifieke wensen centraal. Wij verdiepen ons grondig in uw business. Wij analyseren uw logistieke processen tot achter de schermen. En denken met u mee tot de beste oplossing er staat. Future proof!

De zekerheid van een wereldspeler

Metos is al jaren onbetwist marktleider in Nederland op het gebied van professionele keukens en spoelkeukens. Wij staan voor kwaliteit en zekerheid. En daar staat een wereldspeler van formaat achter! Metos is namelijk onderdeel van de Ali Group; een bundeling van 75 toonaangevende bedrijven in de hospitality industrie, die stuk voor stuk hun sporen in de professionele keuken en/of spoelkeuken hebben verdiend en die gezamenlijk continu grenzen blijven verleggen. Voor u.

Service waar je u tegen zegt

Metos is synoniem aan service. Wij adviseren u bij het samenstellen van uw professionele keuken of spoelkeuken, leveren uitsluitend topkwaliteit en zorgen er uiteraard ook voor dat uw keukenapparatuur en vaatwasmachines jaar in jaar uit in goede conditie blijven. Metos geeft conditiescores volgens de Nen 2767. Dit is een norm voor conditiemeting van gebouw- en installatiedelen. Op deze wijze bieden wij waardevolle informatie aan voor uw langetermijn visie en begrotingen. Eigen servicemonteurs door heel Nederland staan 24 uur per dag voor u klaar om de continuïteit in uw keuken te garanderen. En zijn de ideale aanvulling op uw eigen technische dienst. Dus ook als u kiest voor bedrijfszekerheid, kiest u voor Metos.

Contactinformatie
info@metos.nl
https://www.metos.nl/


Neem contact op met Metos B.V. 

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!